Тук има 447 987 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Габрово, с. Туркинча •  125 000 EUR • ID 93882052 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща област Габрово, с. ТуркинчаID: 93882052

Виж на картата
125 000 EUR
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 140 m2
  • Етаж
  • Особености
  • С гараж / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Тухла, 93882052
Допълнителна информация:
5388046 Двуетажна, напълно реновирана къща в село Туркинча, само на 20 мин. от Велико Търново

Тази прекрасна къща се намира в малкото и спокойно селце Туркинча, разположено в Дряновския регион 8 км. северно от красивия планински град. Селото се намира в живописен планински район и това го прави изключително атрактивно и предпочитано място за почивка и отдих. Туркинча е близо до главния път Велико Търново Габрово и е само на минути от Керека, което е добре развито село, предлагащо всички необходими удобства като магазин, ресторант и кръчма.

Къщата е разположена на два етажа с обща жилищна площ възлизаща на 120 квм. На първия етаж има просторната кухня с трапезария, хол с камина, спалня, коридор и перално помещение. Дървено стълбище води към втория етаж, където са разположени 2 спални, баня, малка тераса и голяма панорамна тераса с чудесни гледки и места за отдих.

Къщата е напълно реновирана, с топлоизолация и двоен дървен стъклопакет. Има локално парно, климатици, охранителна система. Имотът предлага безупречни условия и е готов за живеене.

Градината е много голяма 2800 квм. , равна и добре поддържана и красиво декорирана. Периметърът на имота е ограден с масивна каменна стена, която гарантира вашата сигурност и спокойствие. В градината има голям гараж за 2 коли. Има и каменна плевня, подходяща за преустройство в летен кът за отдих.

Чистият въздух, горите и ливадите дават на Туркинча потенциала да стане курортно селище. Районът е подходящ за развитието на селски туризъм. Селото дава възможност за разходки, колоездене и красиви места за пикник. В близост се намират еко пътеки, Дряновският манастир и пещерата Бачо Киро , както и други исторически и природни забележителности.

Районът около селото предлага уникална природа, чист планински въздух, тишина и спокойствие. Селото е малко и спокойно, така че тук ще можете да се наслаждавате на пълноценна почивка. Не изпускайте шанса да се сдобиете с този чудесен имот, само на 20 минути път от старата столица Велико Търново. Къщата е идеална инвестиция за вас, ако искате да се сдобиете с красив нов дом или да я отдавате под наем.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 14:39 на 14 март, 2024 год. Обявата е посетена 44 пъти
Агенция:
Агенция ЯНТРА ХОУМС
ЯНТРА ХОУМС
град Велико Търново, Пл. 'Славейков' 7

Офис телефони: 0877 755 731
Телефон: 0877755731

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: